Passiflora

CORONA....

Het Coronavirus..... Het onderwerp van de dag....niemand ontkomt er meer aan, op welke manier dan ook.... We doen allemaal ons uiterste best om corona buiten de deur te houden...

Ook bij dierenpension Matu zijn de regels aangescherpt. In de eerste plaats zijn al onze medewerkers van de dagbesteding verplicht vrij en blijven zij in ieder geval thuis tot 6 april. De dieren die bij Matu verblijven worden natuurlijk wel goed verzorgd alleen moeten zij het met iets minder knuffelaars doen. Onze hygiënemaatregelen zijn  altijd al goed, maar we doen er nog een schepje bovenop.

Andere maatregelen die we hebben getroffen en waarvoor we uw aandacht vragen:

  • Bent u verkouden en heeft u kortgeleden een bezoek gebracht aan een coronagebied, dan verzoeken we u vriendelijk onze locatie niet te betreden. 
  • Heeft u klachten als hoesten, keelpijn, koorts of neusverkouden, ook al is het maar een beetje, komt u dan niet naar Matu.
  • Bent u in contact geweest met een corona besmette patiënt, komt u dan niet naar Matu.

Als u uw huisdier haalt/brengt doet u dat dan alleen en niet met 2 of meer personen.....
Is er al een klant binnen, wacht u dan even buiten op uw beurt.

Houd afstand!

Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen de maatrelen misschien aangepast worden.

We hopen met u dat we de draad weer snel op kunnen pakken en onze medewerkers aan het werk kunnen om uw huisdier te verzorgen en aandacht te geven en te genieten van elkaar!!!

Een ander punt:

Corona zorgt ook voor vele annuleringen.....heel begrijpelijk....maar houdt u wel rekening met annuleringskosten....?!