Matu

Herfst........

Beleef de herfst met Ondernemend Talant!

De eerste storm hebben we alweer achter de rug. We kunnen er niet meer omheen: Het is herfst! De tijd bij uitstek om van uw huis een warm en gezellig thuis te maken. Dat heeft u zo geregeld met de mooie, handgemaakte accessoires van Ondernemend Talant.
Kussens van fluweelzachte stoffen met hippe retro dessins of een pittige jungleprint geven uw interieur een flinke oppepper. Of kies eens voor een kleurrijke schaal van keramiek en creëer een stilleven met pompoenen en kastanjes. Toe aan een beetje romantiek? Met de kaarsenbollen in verschillende krijttinten, tovert u in een handomdraai sfeer in uw huis.
Kom snel een kijkje nemen bij onze locaties van Ondernemend Talant en laat u verrassen.

De blaadjes waaien ons buiten om de oren en de regen klettert op het dak..... ! Soms is dat heerlijk maar als u de zomer nog wat wilt verlengen en de zon elders gaat opzoeken, vergeet dan niet tijdig onderdak te zoeken voor uw huisdier.
De medewerkers van Dierenpension Matu zorgen graag voor uw viervoeter. De herfst hebben we bij Matu naar binnengehaald, maar dan zonder de wind en de regen....

Neem ook eens een kijkje bij de andere locaties van Ondernemend Talant. Ook zij zijn in herfstsfeer.

Passiflora * De Diggel * Kado en Sa * Pand30 * Kleurryk * Verkleedkoffer * Bascule * De Stal